Våra Plattformar

Att marknadsföra sig på ett effektivt sätt är en kompetens som är väldigt kunskapskrävande och ett moment som är relativt komplicerat att implementera i praktiken för både små- och medelstora svenska företag. Vi på SOMG har utvecklat nya marknadsföringskanaler och nya digitala marknader för att svenska företag ska kunna marknadsföra sig helt utan digtal kompetens inom marknadsföring. Den centrala fördelen med att använda SOMGs tjänster är att det skapar mer automation i ditt företag som även stärker din konkurrenskraft på den svenska och internationella marknaden. 

Villorna 

Villorna.se är en internet annonsportal som ska erbjuda söktjänster avseende fastighetsobjekt (kommersiella fastigheter, villor, bostadsrätter, tomträtter m.m.) till salu och där en ägare eller mäklare av ett fastighetsobjekt ska kunna köpa publicering av annons rörande försäljning av ett objekt.

Kunderna på villorna.se har möjlighet att beställa SOMGs “Virtuell 3D-visning” (som omvandlar ett fastighetsobjekt till ett virtuell interaktivt 3D-objekt) som kan antingen publiceras online på villorna.se eller privat. Privat tjänsten är avseed för de som inte vill publicera objektet på villorna.se men som vill nyttja SOMGs virtuella 3D-visnings tjänst. Den som beställer privat tjänsten får istället en direktlänk till fastighetsobjektet (som finns tillgänglig på nätet men inte på villorna.se) som kan i sin tur publicera objektet hos en annan aktör (annonsportal eller på mäklarens egna hemsida/katalog) utan någon som helst koppling till annonsportalen villorna.se

OnlineCentrum

OnlineCentrum.se är nordens första virtuella 3D-centrum vars syfte är att marknadsföra företag och dess tjänster & produkter på nätet. Onlinecentrum är en annonsportal som ska erbjuda söktjänster avseende tjänster och produkter som finns tillgänliga på den svenska marknaden.

Kunderna på OnlineCentrum har möjlighet att beställa SOMGs Virtuella 3D-visning (som omvandlar ett fastighetsobjekt till ett virtuell interaktiv 3D-objekt) och SOMGs Augmented Reality (där konsumenter kan se företagens produkter i sin egna miljö)

 

Marknadsföring i fysiskt format.

Många av våra kunder behöver nå ut till sina eller nya kunder i ett fysiskt tryck-format. 

Om oss

Skyonline marketing group AB har som mål att digitalisera och marknadsföra små, medel och stora företag – både digitalt och i fysiskt format. Vi arbetar ständigt med att utveckla marknadsanpassade tjänster för att få svenska företag att påbörja sin digitaliseringsresa inom reklambranschen med oss på ett effektivt, smidigt och professionellt sätt. Hos oss hittar du alltid revolutionerade nya tjänster som fångar upp kundens uppmärksamhet med helt nya metoder inom reklambranschen.

Vår vision – SOMG ska vara ett ledande företag på den svenska marknaden som med omsorgsfull service länkar samman annonsörer och kunder med nya metoder inom reklambranschen.

Vår mission – Vi gör annonsörernas vardag enklare med smidiga, attraktiva och funktionella verktyg.

Våra värderingar:

  • UTMÄRKT SERIVCE
  • STÄNDIG UTVECKLING
  • MÄTBARA RESULTAT