Online 3D-Miljö

Konceptet med en Online 3D-Miljö är vi skapar en virtuell 3D-Shoowroom/butik/kontor eller konventerar en redan befintlig miljö till 3D – som möjliggör för dina befintliga och nya kunder att besöka din verksamhet DIGITALT.

Vi skapar en virtuell 3D-Miljö – för en professionell och interaktiv visning av dina tjänster & produkter.

Bokningsystem 2.1

Integrera din e-handel webbshop med Fortnox utan transaktionsavgifter. Systemet skapar en order i Fortnox när en beställning är gjord av dina kunder

Webbshop

Ready to use Webbshop med Swish & iZettle integrationer

Interaktiv virtuell 360 presentation inklusive Videoproduktion

Med Virtuell 360 presentation är det möjligt för dina kunder att testa dina produkter – som om produkten vore framför de i verkligheten och även interagera med produkten. Vi kombinerar 2D-stillbilder, 3D-stillbilder, 3D-videos med revolutionerande ny kod – som i stort sätt “Transporterar” kunden från sitt soffsittande till din miljö helt digitalt.

 

Online 3D-Showroom

Online Showroom

Online 3D-showroom är avsedd för företag som vill skapa en interaktiv 3D-showroom där kunderna kan besöka din miljö helt digitalt. Dina kunder kan i din (skräddarsydda miljö) gå runt i din showroom och även uppleva dina tjänster & produkter på ett helt nytt revolutionerande sätt.

Personlig 1 one 1 möten

1 on 1 möten  gör det möjligt för dig att ta emot besökare och se och prata med dina kunder med hjälp av en din webbkamera + mikrofon och kundens mobil. 

 

Augmented Reality

Implementera Förstärkt Verklighet till din Showroom. Med Förstärkt Verklighet är det möjligt för dina kunder att presentera dina produkter exempelvis en Maskin, Soffa, Kylskåp, Fotölj, Skrivbord och mycket mer i kundens verkliga värld/miljö som kunden befinner sig i. Kunden kan se dina produkter direkt i sin omgivning med enbart ett knapp tryck direkt från din Showroom via webbläsaren – utan att behöva ladda ner en app från Google Play Store eller Apple Store.

Virtual Reality (VR)

Våra 3D-miljöer är även Virtual reality anpassade och redo att användas av kunden om de har ett VR-Headset tillgängligt. Det är även möjligt att hyra ett VR-headset av oss som ni kan överlämna till era leverantörer eller värdefulla kunder. Antal VR-headset som kan hyras ut är väldigt begränsad till ett fåtal enheter. 

Kunden betalar med för Bekvämligheten

När din kund inte har möjlighet att besöka din verksamhet på grund av tillgänglighet och/eller tidsbrist – så är Online 3D-showroom ett smart val för dig som företagare att finnas på nätet. Att finnas tillgänlig på nätet 24/7 oavsett var kunden bor – gör du det möjligt för befintliga och nya kunder att besöka din “lokal” virtuellt. Kunden kan läsa mer om dina produkter & tjänster och även placera dina produkter i sin egna verkliga miljö som kunden befinner sig i med hjälp av SOMGs förstärkt verklighet. Dina kunder betalar mer för bekvämligheten. 

3D-Showroom för Bilhandlare

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

3D-Showroom för Detaljhandeln

Säljer du heminredningsprodukter, möbler eller industrimaskiner så är en 3D-showroom ett smart val för dig och dina kunder. 

Låt oss sköta din professionella presentation

Vi ser till att ditt budskap når fram till dina kunder på ett professionellt sätt med nya metoder av marknadsföring inom reklambranschen. 

Online 3D-Kontor

Online Kontor

Denna tjänst är avsedd för företag som vill skapa en interaktiv 3D-Kontor som möjliggör för dina kunder att besöka ditt digitala kontor via en webbläsare. 3D-kontor är i försthand avsedd för företag som är verksamma inom service branschen där PRESENTATION är en viktig del av din verksamhet för att få nya kunder.

Tillägg: Personlig 1 one 1 möten

1 on 1 möten  gör det möjligt för dig att ta emot besökare och se och prata med dina kunder med hjälp av en din webbkamera + mikrofon och kundens mobil. 

 

Tillägg: Personlig presentation

Vid utvalda platser i din 3D-miljö är det möjligt att implementera personliga hälsningar från t.ex. VD eller Personal. Den personliga presentationen ger en mer interaktiv och verklighetsupplevelse för dina besökare.

Presentation är allt

Presentation – betyder allt för en framgångsrik verksamhet. En dålig presentation minskar kundens förtroende som i sin tur påverkar försäljningen negativt. Med SOMGs teknik och smarta lösningar kan vi idag erbjuda företag möjlighet att presentera sina tjänster & produkter helt digitalt utan direkt från webbläsaren.

Kontakta oss och berätta mer om dig, så berättar vi vad vi kan erbjuda er.